Duinpaviljoen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Katwijk - Katwijk
Actueel aanbod

€ 765.000,- tot € 2.999.999,-

Kenmerken

Woonoppervlak
76 - 285m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

In Zeeduinen is de natuur altijd dichtbij. Wie in het duinlandschap bij het eerste ochtendgloren de zee begroet, wordt onthaald op een fascinerende oneindigheid. Wie bij het avondrood de zon aan de horizon ziet verdwijnen, weet zich geboeid door een idyllische schoonheid. Het leven aan zee is mooi. En u kunt er in Zeeduinen maximaal van genieten.

De verkoop is reeds gestart. Schrijf u nu in voor uw woning naar voorkeur via het inschrijfformulier van Duinpaviljoen of Zeebaken.

Zeeduinen laat u kiezen uit twee locaties met specifieke kwaliteiten. Zeebaken, dat ruimte biedt aan 21 appartementen en drie dubbellaagse penthouses, ligt beschut in het duinlandschap van het Zeehos. Duinpaviljoen ligt op het duin, direct aan zee. Hier komen dertien appartementen en een penthouse beschikbaar, allemaal met uitzicht op het duinlandschap en de Noordzee.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Duinpaviljoen
Woningen
2 van 14 beschikbaar
Prijs
€ 765.000,- tot € 2.999.999,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden