Zeeduinen

Katwijk - Katwijk aan Zee
Toekomstig aanbod

vanaf € 550.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 285m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

In Zeeduinen is de natuur altijd dichtbij. Wie in het duinlandschap bij het eerste ochtendgloren de zee begroet, wordt onthaald op een fascinerende oneindigheid. Wie bij het avondrood de zon aan de horizon ziet verdwijnen, weet zich geboeid door een idyllische schoonheid. Het leven aan zee is mooi. En u kunt er in Zeeduinen maximaal van genieten.

Zeeduinen laat u kiezen uit twee locaties met specifieke kwaliteiten. Zeebaken, een woongebouw van acht lagen met 21 appartementen en drie dubbellaagse penthouses, ligt beschut in het duinlandschap van het Zeehos. Duinpaviljoen ligt op het duin, direct aan zee. Verdeeld over vier woonlagen komen hier dertien appartementen en een penthouse beschikbaar, allemaal met uitzicht op het duinlandschap en de Noordzee.

Interesse? Meld u dan snel aan of bel met DWE Nieuwbouw Makelaars via 088 808 9000.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zeeduinen
Prijs vanaf
€ 550.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden