Hof van Zilt

Katwijk - Katwijk aan Zee
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Katwijk - Royale villa's Hof van Zilt in verkoop

De duurzame, luxe, vrijstaande villa’s en twee-onder-een-kapwoningen in Hof van Zilt in Katwijk zijn in verkoop. Je kunt je inschrijven van 15 april 17.00 uur tot 29 april 17.00 uur via www.hofvanzilt.nl. De inschrijving is volledig digitaal. Heb je een keuze gemaakt? Maak dan een account aan op de website en geef je inschrijving met bouwnummer(s) door. Na sluiting van de inschrijving op 29 april worden de woningen toegewezen via loting bij de notaris. Binnen een week hoor je of je bent ingeloot of op de reservelijst staat.

Hof van Zilt bestaat uit 22 unieke vrijstaande villa's en 10 prachtige twee-onder-een-kapwoningen (circa 183 - 219 m2 woonoppervlakte) met grote tuinen op een schiereiland aan de rand van Katwijk. De woningen hebben allemaal een eigen identiteit en uitstraling in een modern-klassieke stijl. Dat is zichtbaar in de details van het gevarieerde metselwerk, in de dakvormen en in de kleurrijkheid van de wijk. In Hof van Zilt woon je heel privé op een bijzondere plek. Hier geniet je optimaal van de ruimte, het vele groen en het omringende water. Hof van Zilt is wonen met stijl.

www.hofvanzilt.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Zilt
Woningen
0 van 32 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden