Project locatie Vliegveld Valkenburg

Katwijk - Katwijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op het voormalig vliegveld Valkenburg ontstaat een mooi gelegen en duurzame woonwijk. De nieuwe wijk heeft een unieke locatie, direct aan de binnenduinrand tussen Katwijk en Wassenaar. Natuur- en recreatiegebieden liggen binnen handbereik, evenals de aantrekkelijke centra van Katwijk, Leiden, Den Haag en Amsterdam. Het Centraal Station van Leiden, Schiphol en het TransFerium A44 zijn belangrijk voor de mobiliteit van bewoners en bezoekers en bereikbaarheid.

De toekomstige woonwijk biedt ruimte aan maximaal 5.000 woningen en voorzieningen. Er komt veel variatie in woningtypen en in uiteenlopende prijsklassen. In de verschillende woonbuurten is voor ieder wat wils: van een vrije kavel tot prachtige appartement en van een eengezinswoning aan de duinrand tot een moderne villa aan het water. Circa 500 woningen krijgen een hogere prijsklasse en zijn bestemd voor de internationale woonmarkt. Locatie Valkenburg levert daarmee een waardevolle bijdrage aan het internationale vestigingsklimaat van de Randstad.

De nieuwe woonwijk wordt volledig duurzaam ontwikkeld. Wind-, zonne-energie en hightech-oplossingen voorzien in schone en betaalbare energie, ook op de lange termijn. Locatie Valkenburg is daarmee de eerste woningbouwlocatie in Nederland die geheel zelfvoorzienend is in energie

Meer informatie

Kenmerken

Project
Project locatie Vliegveld Valkenburg
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Realisatie
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
4500
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Maisonnette, Penthouse, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden