La Vie

Katwijk - Katwijk Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nog enkele appartementen beschikbaar!
Informeer bij Van der Meer Makelaars (071 - 406 20 10) naar de mogelijkheden.

Het project La Vie bevindt zich in de duinen van Katwijk. Wie eenmaal heeft kennisgemaakt met het leven aan zee, wil op geen enkele andere plek meer wonen. De Noordzee trekt altijd, vier seizoenen lang. In de lente om de eerste zonnestralen op te vangen op een van de terrassen aan de boulevard, op een mooie dag. In de zomer om stoom af te blazen aan het strand, als de temperatuur wordt opgestuwd. In de herfst als de eerste stormen de golven met hoge schuimkoppen tooien, al juttend langs de vloedlijn. En in de winter om onder de strakblauwe lucht van een vrieskoude dag nog even een frisse neus te halen, als voorafje voor een warme chocomel achter het glas van een strandpaviljoen.

Het ontwerp van de appartementengebouwen van La Vie is samengesmolten met de picturale, natuurrijke omgeving. La Vie is een bijzonder appartementencomplex dat deel uitmaakt van het duinlandschap. De gebouwen zijn op en in de duinen geplaatst. Onder de duinen zijn parkeergarages gerealiseerd, hierdoor zijn deze volledig uit het zicht genomen. De bijzondere en sprankelende architectuur voelt Katwijks aan, alsof de gebouwen al een rijke geschiedenis hebben. De situering is, hoe kan het ook anders, pal richting de Noordzee. Bijna alle woningen zijn georiƫnteerd op het westen of zuidwesten. Dankzij het maximale gebruik van glas in de gevel genieten bewoners en bezoekers optimaal van het prachtige panorama. Het grootste gedeelte van de appartementen heeft zelfs zeezicht. En door het plaatsen van aparte zijbalkons kijken ook appartementen met een andere oriƫntatie uit over de duinen en de zee. Hier wonen betekend bruisende rust!

Meer informatie

Kenmerken

Project
La Vie
Start verkoop
2017 (3e kwartaal)
Realisatie
2017 (3e kwartaal)
Koopwoningen
36
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
10 tot 15 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Strand, Supermarkt, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden