Park Rijnsoever - Schittering

Katwijk - Katwijk aan Zee
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Deelplan Schittering gaat online in verkoop van 24 juni 17:00 uur tot 8 juli 17:00 uur!

Keuze uit vier typen
Deelplan Schittering bestaat uit 32 appartementen, verdeeld over twee gebouwen: Dahlia en Zinnia. Er zijn vier typen woningen. Alle appartementen zijn hoekappartementen die ruim (ca 99 en 106 m2) van opzet zijn. De appartementen hebben een hoekraam dat bijdraagt aan het panoramische uitzicht naar buiten toe. Op de bovenste verdieping van elk gebouw komt een royaal penthouse (type D) van ca 178 m2 met een zeer royaal dakterras. Op de overige verdiepingen komen drie typen (type A, B en C) appartementen met een woonoppervlak van ca 99 m2 en 106 m2. Alle appartementen worden gasloos, hebben een groot balkon, een berging en een eigen parkeerplaats.

Duurzaamheid
De woningen in deelplan Schittering zijn aardgasvrij en beschikken over een duurzaam energiesysteem. Dit systeem bestaat uit een lucht-water-warmtepomp, een boiler en zonnepanelen. Het zorgt voor een goede woningverwarming, beperkte koeling, warm tapwater en ventilatie. Met de 3 zonnepanelen (per woning) op het dak wek je op een duurzame manier elektriciteit op voor jouw woning. Op deze manier woon je comfortabel.

Levensloopbestendig wonen
“De appartementen zijn ideaal voor één of tweepersoonshuishoudens die geen zin meer hebben in het onderhouden van een tuin, maar wel een mooie buitenruimte willen hebben met een bijzonder mooi uitzicht,” vertelt Jaap van Oostrum, nieuwbouwmakelaar van De Leeuw Makelaardij. “De appartementen – zeker op de hoger gelegen verdiepingen – hebben vanaf het balkon een prachtig uitzicht. Vanuit een aantal kijk je tot aan de duinen en het strand. Op de lagergelegen verdiepingen geniet je van het water en groen rondom de gebouwen. Doordat alle appartementen op een hoek liggen, heb je veel lichtinval en een fraai uitzicht”

Herkenbare architectuur
De architectuur van deelplan Schittering sluit naadloos aan bij de architectuur in dit deel van de wijk. Het materiaalgebruik in lichte genuanceerd baksteen verwijst naar de verschillende kleuren duinzand. De karakteristieke horizontale architectuurstijl past bij de landschappelijkheid en de weidse uitzichten over de duinen en de zee.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Rijnsoever - Schittering
Woningen
0 van 32 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden