Park Rijnsoever - Glinstering

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Katwijk - Katwijk aan den Rijn
Actueel aanbod

€ 307.000,- tot € 635.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
108 - 169m2
Kaveloppervlak
113 - 345m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

GLINSTERING BINNENKORT IN VERKOOP
Dit deelplan bestaat uit 87 woningen: 25 rijwoningen aan het water, 44 rijwoningen in een hof en 18 twee-onder-één-kapwoningen. De woningen gaan vanaf 18 en 21 maart tot en met 1 april in verkoop.

De waterwoningen liggen in het hart van Park Rijnsoever aan het water en worden omzoomd door groen. De hofwoningen worden gebouwd rondom een groen autoluw hof. De twee-onder-één-kapwoningen liggen aan de Boerhaavelaan aan de westkant en kijken aan de voorzijde op het water en rijen met bomen.

Architectenbureau Korbee van der Kroft (KVDK) heeft het ontwerp voor de woningen gemaakt. De architectuur van de woningen sluit aan bij de woningen die al zijn gebouwd in Park Rijnsoever: fraai metselwerk, kleurvariatie, kappen met overstekken, een woningaanbod van moderne en klassieke typen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Park Rijnsoever - Glinstering
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
87
Prijs
€ 307.000,- tot € 635.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden