Urban Villa

Katwijk - Katwijk
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
80 - 82m2
Aantal kamers
2

Over dit project

Midden in de groene woonwijk Park Rijnsoever wordt een fraai appartementengebouw gerealiseerd.

Het gebouw, gelegen aan het water, biedt plaats voor 20 appartementen bestemd voor de vrije huursector. Het gebouw heeft architectonisch een moderne uitstraling en sluit aan op de bebouwing in de directe omgeving.

In basis hebben de appartementen een woonoppervlak van ca. 80 m2 en zullen worden voorzien van een moderne keuken inclusief apparatuur en sanitair en tegelwerk.

We houden daarnaast rekening met de levensloopbestendigheid van de appartementen. Voor u als bewoner heeft dat als voordeel dat u voor een langere tijd hier kunt wonen.

Naast de appartementen zullen er 8 privé parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar zijn.

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat u gegevens achter op de projectwebsite en wij zullen de digitale nieuwsbrief naar u sturen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Urban Villa
Huurwoningen
20
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Huur
Verwarming
CV-ketel (HR), Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden