De Bloem, Plandeel Calla

Katwijk - Rijnsburg
Actueel aanbod

€ 993,- p.m. tot € 2.198,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
63 - 122m2
Inhoud
183 - 366m3
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Plandeel Calla is gelegen in het nieuwbouwproject De Bloem in Rijnsburg. Het is een uniek full serviceappartementencomplex in de huursector, bestaande uit 98 luxe serviceappartementen verdeeld over 6 verdiepingen, bestemd voor de vitale senior (vanaf 50 jaar) die er een leven lang kan blijven wonen. Dit heeft alles te maken met centrale voorzieningen en faciliteiten waar de toekomstige bewoners gebruik van kunnen maken.

Zo komt er onder andere een wellnesscentrum met Finse sauna, Turk stoombad, een mooi zwembad, solarium en relaxruimte. In het fitnesscentrum kan men gebruik maken van de nieuwste en modernste apparatuur om zo te werken aan de conditie. Ook krijgt het appartementencomplex enkele commerciële ruimten voor bijvoorbeeld een kapper of pedicure maar ook een wasserette, een kookstudio, logeerkamers, een huisbioscoop, 24/7 camerabeveiliging en een heuse jeu-de-boules-baan.

A la carte kan er veel geregeld worden. Diners kunnen worden gekookt, of een kok kan worden ingehuurd die een culinaire maaltijd samenstelt. Ook op het gebied van de huishouding of medische zorg kan er service verleend worden door de externe partners.

In de appartementen is aan werkelijk alles gedacht. Zo kunnen onder andere deuren, gordijnen en verlichting bediend worden met een app op de smartphone of tablet. Deze app beschikt ook over een community platform waarmee de bewoners onderling contact met elkaar kunnen opnemen. om bijvoorbeeld te vragen wie er zin heeft om te gaan sporten of samen een maaltijd wilt bereiden in de centrale kookstudio.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Bloem, Plandeel Calla
Huurprijs (p.m.)
€ 993,- tot € 2.198,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, 5 tot 10 m2, Balkon, groter dan 15 m2
Overige
Lift, Terras, Wellness, Zorg, Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Katwijk.

Aanmelden