Specialisten

Je hebt een fijn maar ook druk leven, met een leuke baan, sport, vrienden en familie die allemaal wat van je aandacht en tijd willen. Tegelijk vind je thuis zijn ook belangrijk. Om tot rust te komen met je gezin, met vrienden bij te praten of gezellig samen te eten. Oh ja, ook heb je of wil je een nieuwe huis…

Je weet wat je wil en je weet wat je mooi vindt. Maar de ideeën in je hoofd omzetten naar realiteit, dat is net een stapje te ver. Toch wil je straks je nieuwe huis vol trots kunnen showen. En dat ‘Wow’ effect dat jij de eerste keer had, nog eens dunnetjes overdoen als je ziet hoe mooi anderen jouw huis vinden.

‘Your home should tell the story of who you are and be the collection of what you love’

Met ‘Bunita Interieuradvies & Ontwerp’ geeft Saily (voluit Sailixsandra) adviezen en maakt ze complete ontwerpen. “Een interieur ontwerpen is het leukste wat er is”, zegt Saily. “Met Bunita help ik graag mensen die naar een nieuwe woning gaan, hun woningen willen verbouwen en/of (her)inrichten. Met mijn ontwerpen wil ik mensen een realistisch beeld geven van de wensen die zij voor ogen hebben. Het scheelt veel onzekerheden en onnodige uitgaves als het duidelijk is wat wel en niet kan met een ruimte”.

Bunita betekent in het Papiaments ‘mooi’ en dat is precies wat de eigenaresse voor ogen heeft. Je helpen jouw huis mooier te maken. Van je huis een thuis maken. Mijn dag is geslaagd als ik een lach op hun gezicht kan toveren en als ik het ‘Wow’ effect bereikt heb”, zegt ze. “Als ik nieuwe ideeën kan aandragen waarbij de klant denkt, goh dat had ik echt nooit bedacht…”

Saily wilt graag al gelijk na het koopcontract betrokken raken bij het bouw proces. In ieder geval vóór het doorgeven van ‘meer en minderwerk’. ”Op dat moment is het belangrijk om echt goed naar jouw wensen te kijken”, zegt ze. “Vaak genoeg blijkt dat een uitbouw helemaal niet nodig was en soms zelfs ‘te veel’ ruimte oplevert. Ook heeft de inrichting invloed op waar je lichtpunten nodig hebt. Fijn als je dat direct kunt aangeven zodat je later geen extra kosten of lelijke kabelgootjes in je huis krijgt.”

‘The distance between dreams and reality is called action!"

Grote keuzes of beslissingen maken, zijn niet altijd eenvoudig. Daarom is het fijn als iemand je helpt bij ideeën, zoals een wandje weghalen of andere creatieve oplossingen bedenken waardoor jouw huis er niet ‘gewoon standaard’ uitziet. Meedenken in de inrichting, van de keuken bijvoorbeeld, en optimaal gebruik maken van de ruimtes voor de mensen die er leven. De reden waarom Saily’s kernvraag altijd is: “Wat heb jij nodig om je straks echt thuis te voelen?”

Wil je je nieuwe of bestaande oude woning opnieuw of anders indelen, dan heeft Saily ook de contacten met een constructeur om direct te checken of de ideeën bouwtechnisch ook mogelijk zijn. Of dat wandje echt weg kan bijvoorbeeld.

Omdat iedereen uniek is, werkt Bunita Interieuradvies & Ontwerp niet met vaste pakketten. Van moodboard, interieur- en/of kleuradvies, indelingsadvies, een meubel- en/of verlichtingsplan, materialenplan tot aan een 3D visualisatie waarbij je gewoon door je nieuwe huis kunt lopen. Als voorbeeld heeft ze wel ‘pakketten’ maar die zijn flexibel. Wil je een interieuradvies, maar een verlichtingsplan vind je overbodig? Dat kan. Jij bepaalt.

 


+31 6 16 00 76 69
www.bunita-ontwerpt.nl

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.